מסעדת נאם Nam

מסעדה תאילנדית איכותית ואוטנטית, עם אוכל פיקנטי. עוד ביקורת מסעדות תוכלו לקרוא כאן.

טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פאד מט מאמוואנג נתחי עוף עם ירקות וקשיו
טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פאד מט מאמוואנג נתחי עוף עם ירקות וקשיו

כתובת : דיזנגוף 275, תל אביב יפו

טלפון : 03-670-8050

תפריט (דיזינגוף) : https://namrestaurant.co.il/wp-content/uploads/2020/06/nam_menu_HEB.pdf


*"את נאם הקמנו ביוני 2014 מתוך אהבה למטבח התאילנדי האותנטי. "נאם" הוא האפקט האחרון המתווסף למנה ומעניק לה את טעמה. בחרנו להנגיש לקהל התל אביבי אוכל תאילנדי נאמן למקור, באווירת קיץ קלילה ולא מחייבת. נקבל אתכם בברכה גם אם תגיעו עם כפכפים, מגבת ומטקות."

*מתוך האתר של מסעדת נאם.

טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פופיה פאק 2 אגרולים
טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פופיה פאק 2 אגרולים

אנחנו לא אוכלים הרבה במסעדות אסיאתיות, בגלל שאשתי לא חובבת הז'אנר הזה. אבל מדי פעם אשתי "מאשרת" לנו להזמין אוכל אסיאתי. לפני כשנתיים אכלנו במסעדת נאם NAM שבסוף רחוב דיזינגוף, וכולנו יצאנו מרוצים. מסעדה זו ידועה באוכל האסיאתי האוטנטי והמיוחד שלה. היום הזמנו אוכל משם, ישירות מהמסעדה, מאחר וב-Wolt ההזמנה היא מהסניף בקינג ג'ורג', ויש שם מבחר מוגבל.

מה הזמנו לאכול?

פאד תאי עוף – 67 שקל

פאד תאי ירקות - 51 שקל – ראו תמונה

קאו פאד גאי יאנג (עוף צלוי על אורז) – 72 שקל – ראו תמונה

פאד מט מאמוואנג (נתחי עוף עם ירקות וקשיו) – 77 שקל – ראו תמונה

פופיה פאק (2 אגרולים) 29 שקל – ראו תמונה

סה"כ – 296 שקל.

טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פאד תאי ירקות
טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - פאד תאי ירקות

נסענו למסעדה לקחת את האוכל. קיבלנו את המנות באריזות קרטון עבה עגולות. חיממנו ואכלנו אותן באריזתן, ממש נוח. חיממנו את האגרולים בטוסטר אובן, ואת השאר במיקרו. המנות בגודל יפה.

האגרולים בסדר, אם כי הרוטב הנילווה אליהם מתוק מדי לטעמי.

הפאד תאי עם/בלי העוף די מתקתק. אשתי והבן היו מרוצים מהם.

המנה של הנתחי עוף עם ירקות וקשיו די מתוקה ומעט חריפה (היה ידוע מראש). הבן האמצעי היה מרוצה ממנה. אני טעמתי ממנה וחושב גם שהמנה טעימה, עם חריפות קלה ונסבלת.

טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - קאו פאד גאי יאנג עוף צלוי על אורז
טיול אחרי קורונה, מסעדת נאם - קאו פאד גאי יאנג עוף צלוי על אורז

המנה שלי (עוף צלוי על אורז ) אמורה היתה לפי התפריט להיות לא חריפה בכלל. אבל תוך כדי האכילה נתתי ביס בפלפל אדום קטן ולוהט (צ'ילי), שגרם לי לקפוץ על בקבוק קולה זירו ולכבות בעזרת הקולה את השריפה בגרוני. מסתבר שבלי לפרט בתפריט – מנה זו מכילה מספר פלפלים אדומים חריפים מאוד. הם לא גורמים לכלל המנה להיות חריפה, אבל אם נוגסים בהם, כמו שאני עשיתי – "קופצים לשמיים" !!! חוץ מהתקלה הזו – המנה טעימה ומומלצת. היא מכילה עוף מפורק בגריל עם רצועות קריספי של בצל מטוגן, על מצע של אורז עם ירקות. מסביב לאורז עלים עם טעם לימוני, שנותנים עושר של טעמים למנה. הוספתי למנה קוסברה וחתיכות בצל ירוק טריים שמקבלים בצד, שגם הם הוסיפו לעושר הטעמים.


לסיכום הביקורת על האוכל של נאם – מלבד ה"פנצ'ר" של הביס בפלפל האדום, כולם היו מרוצים מהמנות שלהם.

יש לבדוק שעות פתיחת המסעדה בזמן הקורונה.


הכותב:

עופר דורון - הגורמטולוג, בעל עמוד פייסבוק של ביקורת מסעדות, תוכלו לקרוא עוד ביקורות של הגורמטולוג בעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/הגורמטולוג-ביקורת-מסעדות-ובתי-קפה-101403185025290